Osoitetarrojen tulostus

Ajas Asiakashallinnan ohjesivusto
Versio hetkellä 16. helmikuuta 2016 kello 10.23 – tehnyt Updater (keskustelu | muokkaukset) (Tarrojen tulostus)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ajas-ohjelmassa on mahdollisuus tulostaa osoitetarroja järjestelmässä olevista asiakkaista. Osoitetarrat tulostuvat 3 x 8 muotoon a4-paperille (3 vierekkäin, 8 allekkain). Yhdelle sivulle mahtuu siis 24 tarraa.


Tarrojen tulostus

Hae asiakas.png

Asiakashaku201210.png

Modern teema: Aloita valitsemalla päävalikosta "Asiakkaat" ---> "Hae asiakas".
Classic teema: Aloita valitsemalla päävalikosta "Asiakaskortisto" ---> "Hae asiakasta". Voit myös avata lomakkeen hakulomakkeen pikanapista.


Asiakas hae.png

Kun hakulomake on avautunut, klikkaa "Hae", mikä listaa järjestelmässä olevat asiakkaat. Klikkaa hiirellä ruksi "Valinta" -sarakkeen ruutuun niille asiakkaille, joiden osoitetarrat haluat tulostaa.


Tulosta.png

Hakulomakkeen vasemmasta alakulmasta löytyy osoitetarrojen tulostustoiminto. Sieltä löytyy myös käyttöä helpottavat painikkeet "Valitse kaikki" ja "Poista valinnat". Lisäksi voit valita tulostetaanko osoitetarroille kehys. Jos käytät valmista tarra-arkkia, jossa on valmiina kehykset, "Tulosta tarroille kehykset" kannattaa jättää valitsematta. Jos taas tulostat esim. tavalliselle paperille, se kannattaa valita. Klikkaa lopuksi "Tulosta osoitetarrat".


Tulostustarrat20123.png

Seuraavaksi ohjelma avaa normaalin tulostusikkunan. Valitse tulostin ja klikkaa "OK".

Katso myös